Læs videre

OM OS

Nieload er et dansk ejet firma, der har specialiseret sig i produktion af montager til især natkikkerter og andre tekniske løsninger i tilbehørs afdelingen for natjægeren. 
Alt Nieload produktion bliver designet og produceret i Danmark.
Udover egen produktion er Nieload også importør af blandt andet PARD, som vi distribuerer til mere end 25 butikker landet over. Nieload montage serierne sælges i dag i hele verden, om end Europa er det største marked indtil nu.
Nieload er grundlagt i 2019 og dagligt drevet af Andy Nielsen og den nære personlige kontakt er en af grundstenene i firmaet. Det stod hurtigt klart, at der var et stort ønske, fra især jyske kunder, om en butik i Jylland, med nær kundekontakt, samt indgående kendskab til at jage om natten og natgrej generelt. Så den lille midtjyske by Rødkærsbro blev hurtigt kendt af både vildsvin jægere og mårhund regulerings jægere.
Firmamottoet 'Bedre Service - Bedre Pris - Bedre Kvalitet', har kunderne lynhurtigt taget til sig og konceptet er i dag grundstenen bag dagligdagens beslutninger. Vi stræber hver dag efter forbedringer.
Vores inspiration kommer i høj grad fra vores kunder og vi glæder os meget til at det atter er muligt at mødes på de store jagt messer over hele landet.